У парному матчі на Уїмблдоні-2019 латвійська тенісистка Олена Остапенко потрапила подачею в суперницю і виграла очко.

У матчі першого кола Вімблдонського турніру в Лондоні Олена Остапенко, яка грає разом з Веронікою Кудерметовой з Росії, повинна була подати в квадрат Петри Мартич, однак помилилася і потрапила в тенісистку Алізе Корне. Однак суддя присудив очко саме Остапенко, незважаючи на протест француженки, повідомляє БТУ.

Відзначимо, що згідно з правилами тенісу ITF, очко вважається програною, якщо приймаючий гравець відбиває м'яч перед тим, як він торкнеться землі вперше.

Читайте також: Світоліна витратила більше двох годин для виходу в 4 раунд Вімблдону-2019

Відео з місця події:

В результаті Алізе Корне та Петра Мартич виграли цей матч з рахунком 4: 6, 6: 4, 6: 3. У другому колі тенісистки зустрінуться з Сораном Кірстен (Румунія) і Галиною Воскобоєвою (Казахстан).

Источник

Оставьте комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.